Vi totalindretter din klinik

Vi designer sammen med dig

Moderne produktion

Vores høje krav til kvalitet bygger helt grundlæggende på godt gammeldags håndværk – men vi benytter os også af moderne virkemidler. Vi har en næsten ny maskinpark i vores produktion. Det giver højere kapacitet, hurtigere produktionstid og også bedre produkter.

I efteråret 2023 investerer vi igen, når der efter en mindre ombygning ankommer en helt ny pladesav med automatisk robotlager.

Investering i maskiner er samtidig investering i optimeret drift, mindre miljøbelastning og et samlet set bedre arbejdsmiljø.

Vi har været ISO-9001 certificeret i de seneste 30 år. Det sikrer en stram og ensartet styring af alle processer. Læg dertil fortløbende opdateringer med årlige eksterne certificeringer. I sidste ende er det vores garanti for levering af det aftalte. Klinik til tiden.

Vores brands
Er du interesseret i at høre mere?

Lad dig inspirere af vores farveunivers

Vi får flere og flere henvendelser på at kombinere eller skifte den hvide farve med noget mere kulør. Det har vi noteret os, og tilbyder nu en lang række farver som standard.

Vores egne favoritter holder til i kategorien naturlige farver – lidt nedtonet, lidt lækkert og bestemt langtidsholdbart.