25.000 klinik-rum

Design med omtanke for verden

Bæredygtighed, ansvarlighed og omtanke for verden er også blevet et indsatsområde hos Danish Healthcare Design. Senest har vi sikret os miljøcertificeringen ISO-14001 og udarbejdet eget klimaregnskab. Sådan har det ikke altid været. 

 

Vi er i proces, og tilstræber at alle vores produkter udvikles, produceres og distribueres med mindst mulig miljøbelastning og forbrug af ressourcer. Således er vores træmaterialer FSC/ PEFC-mærket, og vi anvender nu kun vandbaserede lakker. 

Vi arbejder konstant på at hæve vores produkters i forvejen lange levetid. Et ikke uvæsentligt element i et LCA-perspektiv. 50-års erfaring har dokumenteret holdbarheden i virkeligheden – derfor tør vi også give branchens bedste garantier. 

 

Der er indgået nye partnerskaber med henblik på recycling og reducering af ressourcespild. Vi holder igen med energiforbruget i vores produktion og optimerer alle områder. Det er måske ikke meget i det helt store billede. Men alt, hvad vi gør, er med til at gøre en forskel for nu – og for fremtiden. 

København, Göteborg, Oslo og mange flere…

Plads til nye veje

50 år er en god anledning til at reflektere – hvad har vi opnået, hvordan er vi kommet hertil, og ikke mindst: Hvor går vejen hen fra nu af? 

 

Der er ingen tvivl om, at partnerskabet mellem Climo og Inform for nogle år tilbage med etableringen af Danish Healthcare Design har skabt det stærkest mulige fundament for endnu bedre inventarløsninger. 

 

Det gør, at vi i dag kan tilbyde konkurrencedygtige og individuelle løsninger. Og ingen matcher vores kvalitet, når det gælder klinik indretning.  

Vi har dannet partnerskaber med branchens dygtigste aktører, og sammen leverer vi bl.a. til de fleste kommuner, til førende dentalkæder og markante individuelle specialklinikker. 

Læg dertil en markant styrkelse af den bæredygtige produktion, der foregår uden at kompromittere den høje kvalitet, som altid har karakteriseret vores håndværk og løsninger.  

 

Vi har investeret i nyt moderne produktions setup og moderne faciliteter. Rammer der dagligt udfyldes af en erfaren og dedikeret medarbejderstab.   

 

Vi er rigtig godt på vej til at tage 50 år mere.