Kompetencer

Vore produkter er ikke kun kendetegnet af en høj kvalitet og funktionalitet. De er også kendetegnet af et smukt design og hensynene til såvel det sterile miljø, som den sikkerhed der skal være for personalet.

Vore medarbejdere arbejder for at levere fejlfrie produkter til dig, og vi arbejder med en 0-fejl tolerance og har derfor helt naturligt valgt at være ISO 9001 certificerede.

Produkterne er specielt designet og fremstillet for primært at imødekomme ønskerne fra dentalbranchen.

Small_Produkter2

EKSKLUSIVT KLINIKINVENTAR OG INVENTAR TIL KONTORER

Climo A/S producerer og forhandler eksklusivt klinikinventar og inventar til kontorer under varemærkerne climo® og nican®.

climo® er varemærket inden for individuelt designet og eksklusivt inventar primært til tandlægeklinikker. Kundekredsen omfatter i stigende grad også andre “hvide fag”, idet såvel praktiserende læger, dyrlæger, fysioterapeuter mv. ligger i naturlig forlængelse af climo®’s nuværende specialområde.

climo® er et af de mest foretrukne varemærker inden for klinikinventar til tandlæger både i ind- og udland.

nican® er virksomhedens varemærke inden for kontorinventar. Climo A/S er specialist i fremstilling af receptionsskranker, så mange steder er nican® den første man møder.

Small_Produkter

Inden for kontorinventar er receptionsskranker den dominerende produkttype, men der leveres naturligvis også matchende tilbehør så som skriveborde, reoler, skabe, mødeborde, konferenceborde, garderober mv.

Inden for begge varemærker tilbyder Climo A/S full-service.

Kontakt vores salgsafdeling, vi glæder os til at betjene dig!

3D visualisering