Firmaprofil

Climos inventarløsninger findes overalt i nordeuropa -  blandt andet hos tandlæger, praktiserende læger, dyrlæger, på sygehuse, i receptioner og på kontorer

Climo A/S blev grundlagt i 1973 og har siden da leveret klinikinventar, og stået for klinikindretning, til både danske som vesteuropæiske tandlægeklinikker. Gennem årene er såvel produktprogram som kundekreds udvidet, og vi leverer i dag indretninger til både tandklinikker, dyrlæger, almen praktiserende læger, sygehuse, fysioterapeuter samt private, der vil have et nyt køkken eller badeværelse i høj kvalitet. Vi har eksklusive standardprogrammer, men laver i høj grad også individuelle løsninger – tilpasset dig og dine ønsker.

Når vi kan tillade os at kalde Climo “det perfekte valg” skyldes det i høj grad vores stærke og certificerede kvalitetsstyring. Vi er DS/ISO 9001 certificerede og går aldrig på kompromis. Vi ønsker jo også, at vore kunder i fremtiden vil melde tilbage, at de har truffet “det perfekte valg”.

iq_net

Climos designere og produktudviklere arbejder hvert år med ét mål for øjet. Inventaret skal til stadighed blive mere funktionelt og hygiejnisk. Detaljerne skal være i orden og helheden skal være en fryd for øjet. Sterilt og hygiejnisk betyder jo ikke nødvendigvis kedeligt - en steril bordplade kan jo godt være rød...

Med Climo A/S som leverandør af klinikinventar vælger du en pålidelig samarbejdspartner, der med sine mange års erfaring har et solidt indblik i din verden og dine behov. Vi kender dine arbejdsgange og dine rutiner, og det indarbejdes i vore produkter. Når vi har mulighed for at gøre din arbejdsdag lettere, kan vi jo lige så godt gøre det.

Climo A/S har domicil i Hobro, hvor vi har et stort showroom og altid står klar til en snak med dig om dine ønsker og behov. Vi deltager også i diverse messer i såvel Danmark som i resten af Europa, hvor det er muligt at møde os og få en snak om vore produkter og dine muligheder.
Din drøm er vores mål!
Domicil